U bent hier

Studenten sportverenigingen in Groningen

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Groningen biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. Dus bekijk hieronder welke studenten sportverenigingen er in Groningen zijn

De Groene Uilen-Moestasj

De Groene Uilen-Moestasj is de enige echte studenten basketbalvereniging in Groningen, ontstaan uit de fusie tussen De Groene Uilen en Moestasj in 2018.

GBD Calamari (duiken)

Hallo! Wat leuk dat je interesse hebt in duiken. Dat hebben wij namelijk ook! GBD Calamari is een studenten duikvereniging, welke zich richt op het onderwaterleven. Dus ben jij graag onderwater om rustig naar de voorbij zwemmende vissen, krabben of kwallen te kijken? Dan kan je bij ons zeker een buddy vinden!

A.G.S.R. Gyas (roeien)

Gyas is een unieke studentenvereniging. Een actieve studentensportvereniging met een bruisend verenigingsleven met feesten, borrels en Bootenhuyschmaaltijden.

De Parabool (korfbal)

G.S.K.V. De Parabool is dé studentenkorfbalvereniging van Groningen en tevens de hoogstspelende studentenclub in Nederland.

G.S.K.V. Northside Barbell (krachtsport)

G.S.K.V. Northside Barbell is dé studenten krachtsportvereniging van Groningen. Wij bieden je alle mogelijkheden om het maximale uit je lichaam te halen op het gebied van de krachtsport.

G.S.B.C. AMOR (badminton)

GSBC AMOR staat voor Groninger Studenten Badminton Club “Alles Met Ons Racket”, en is de enige studenten-badminton vereniging in Groningen.

G.S.A.V. Vitalis (atletiek)

Vitalis is dé atletiekvereniging waar atletiekbeoefening wordt gecombineerd met gezelligheid! Met meer dan 160 leden zijn we de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland

G.S.A.V.V. Forward (voetbal)

Groninger Studenten Amateur Voetbal Vereniging Forward is een voetbalvereniging voor studenten in de stad Groningen. Het eerste elftal komt uit in de Derde klasse C

G.S.B.V. Tweeslag (beach volleybal)

Wij zijn de eerste én enige beachvolleybalvereniging voor studenten. Wij bieden voor studenten beachvolleybal trainingen aan op alle niveaus, van beginner tot eredivisie.

G.S.D.C. Ad Fundum (duiken)

Groninger Studenten DuikClub Ad Fundum is een duikvereniging voor studenten uit de stad Groningen. Onze vereniging staat open voor iedereen die studeert

G.S.P.V. Parafrid (paardrijden)

De Groninger Studenten Paardrijvereniging Parafrid is de gezelligste vereniging voor diegenen die in hun studententijd willen (blijven) paardrijden.

G.S.R. De Rijclub (paardrijden)

Wil je één PK bedwingen, comfortabel zittend op lederen bekleding tijdens het beoefenen van de meest edele sport? Dat kan bij G.S.R. de Rijclub!

G.S.S.V Donar 1881 (schermen)

G.S.S.V. Donar 1881 is de studentenschermvereniging. We zijn een kleine, gezellige vereniging van rond de 20 leden, bestaande uit beginners en gevorderden.

G.S.S.V. Tjas (schaatsen)

Bij Tjas kan iedereen schaatsen. Het maakt niet uit van welk niveau je bent of hoe vaak je wilt sporten, er is altijd wel een training die bij je past!

Groninger Studenten Tennis Club (tennis)

De G.S.T.C. is de oudste studenten tennisvereniging van Nederland. De G.S.T.C. steekt boven alle andere verenigingen uit wat betreft gezelligheid, creativiteit en gekkigheid

G.S.T.V. Tritanium (triatlon)

Tritanium is een vereniging met 60 leden. Naast het hoge nationale niveau, is er ook veel ruimte voor gezelligheid en mensen die voor het eerst een triatlon willen doen.

Pagina's