U bent hier

Studieverenigingen in Groningen

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Groningen Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Bij een studievereniging combineer je studiegerelateerde activiteiten met gezelligheid. Zo organiseren studieverenigingen bijvoorbeeld studiereizen en lezingen van gastsprekers uit het vakgebied, maar ook gezellige borrels en feesten. Vaak kan je ook korting op studiemateriaal krijgen als je bent aangesloten bij de studievereniging. Ga tijdens de introductie van je studie dus zeker even langs bij de studievereniging!

De Chemische Binding

De Chemische Binding is the study association for Chemistry and Chemical Engineering in Groningen. Learn more about this study association!

Ad Legem

Ad Legem is de studievereniging voor HBO-rechten en SJD in Groningen. Als studievereniging proberen wij een brug te slaan tussen de theorie van school en de praktijk van het werkveld.

Atmos Study Association

Atmos is the study association of the MSc. Energy and Environmental Sciences and other students at the University of Groningen.

T.F.V. ‘Professor Francken’

The Technisch Fysische Vereniging 'Professor Francken' is the study association for Engineering Physics, connected to the University of Groningen.

ODIOM

ODIOM is de studieverenging van de opleidingen Pedagogische en Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

SV Commotie

SV Commotie is een internationale studievereniging voor alle communicatiestudenten in Groningen.

MARUG

De MARUG is de studievereniging voor alle marketing geïnteresseerde studenten van de RUG. Met ruim 1300 leden en 13 commissies, is de MARUG een van de grootste marketing verenigingen van Nederland!