U bent hier

ODIOM

ODIOM is de studieverenging van de opleidingen Pedagogische en Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) en de schakelopleiding van Pedagogiek (SPO) aan de Rijksuniversiteit Groningen. ODIOM heeft ruim 600 leden verspreid over de verschillende jaarlagen van deze opleidingen.

Wat bieden wij aan?

Onze studievereniging heeft als doel om studenten voor te bereiden op het werkveld, maar ook om hen sociale contacten te laten opbouwen. Zo bieden wij zowel studiegerelateerde als sociale activiteiten aan. Het motto van ODIOM is dan ook: ‘Waar je studie eindigt, gaat ODIOM verder!’

Actief lid worden

Je kunt bij ODIOM bovendien actief lid worden door plaats te nemen in een van de zeventien verschillende commissies en jaarvertegenwoordigingen. Op die manier kun je activiteiten organiseren voor de vereniging, maar ook een sociaal netwerk opbouwen. Wij hebben onder andere een Activiteitencommissie, Carrièrecommissie, Benefietcommissie, Buitenlandse excursiecommissie en Feestcommissie. Meer informatie over de verschillende commissies vind je op onze site!

Introductietijd

Elk jaar wordt er in het weekend voorafgaand aan de eerste collegeweek een introductiekamp georganiseerd voor alle aankomende eerstejaarsstudenten van Pedagogische Wetenschappen en de AOLB. Wegens het coronavirus gaat dit kamp komend studiejaar helaas niet door in dit geplande weekend. Houd voor meer informatie hierover de social media van ODIOM in de gaten.

De Warming Up Periode (WUP), die normaal wordt georganiseerd in de drie weken na het introductiekamp, zal ook een andere invulling krijgen. Het doel van deze periode blijft hetzelfde: het leren kennen van je medestudenten, de studievereniging en Groningen. Je wordt ingedeeld in een groepje samen met jaargenoten en daarmee doe je allerlei leuke, afwisselende activiteiten. Je groepje wordt begeleid door actieve leden van ODIOM die je van alles kunnen vertellen over de studie, je studententijd en onze studievereniging. Houd ook voor alle ontwikkelingen over de WUP onze social media in de gaten!

Contact Studievereniging Odiom

Studievereniging ODIOM
Grote Rozenstraat 38 – kamer 0003
9712 TJ Groningen

Telefoon: 050 363 65 38
Website: odiom.nl

Lees ook

Abonneren op