U bent hier

Waarom studeren in Groningen?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Groningen? Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Groningen ‘the place to be is’!

Groningen staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen die de stad telt. Er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo zijn de bekende en tevens oude studentenvereniging: Vindicat en Albertus, in Groningen gehuisvest.

Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle sportverenigingen in Groningen vinden.

Het karakteristieke, bruisende karakter van Groningen vind je terug in de  hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots. Wil je Groningen echt ontdekken? Lees dan snel even de onze top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Groningen kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Groningen.

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op