U bent hier

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Groningen Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Groningen Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Groningen

Groningen is een van de beste studentensteden als je graag gaat stappen. De kroegen en bars zitten dicht bij elkaar en hebben geen vaste sluitingstijd. Er is ook elke dag wel een plek waar je gezellig een drankje kunt drinken!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leuke barretjes en restaurants in Groningen

Pittoresk Groningen heeft talloze leuke koffiebarretjes, smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Groningen? De geijkte én de nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Ontdek Groningen: top 5 culturele hotspots

Leuk die weekenden in de kroeg, maar ontdek Groningen ook eens als toerist! De top 5 culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.