Skip to main content
Over ons

Grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland

Studentensteden is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland. Studentensteden promoot diverse steden als studentenstad. Wij zijn uitgegroeid tot een online expertise medium waarbij wij de meeste studentensteden in ons portfolio hebben. Binnenkort worden meer studentensteden aangesloten op ons platform.

Groot bereik onder (aankomende) studenten

Wij bereiken gemiddeld 85.000 studenten per maand via onze websites, nieuwsbrieven en socials. Dit zijn aankomende studenten (4/5 havo, 5/6 vwo of mbo4)

Door en voor studenten

Studentensteden wordt gemaakt voor en door studenten. Online én offline motiveren wij studenten om een actief studentenleven te leiden. Daarnaast begeleiden wij studenten in het maken van keuzes voor, tijdens en na hun studietijd.

Studentensteden staat direct in contact met aankomende-, studerende en afgestudeerde HBO en WO studenten. Ons stadsgerichte karakter maakt het mogelijk om zowel landelijk als lokaal in contact te komen met uw gewenste doelgroep.

Thema's voor studenten

Wij informeren onze bezoekers over wonen, werken, studeren, vrije tijd, geldzakengezondheidDaarnaast geven onze studenten-bloggers met hun persoonlijke verhalen een beeld van de levensstijl van de student van nu in de verschillende steden.

Naast onze stadsgerichte websites informeren wij studenten ook middels de websites:

Studenten bereiken?

Wilt u studenten bereiken in een of meerdere studentensteden? Kijk dan eens naar onze advertentiemogelijkheden of neem contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor een online campagne.

Doel Studentensteden

Ons doel is om studenten te motiveren een actief studentenleven te gaan leiden en (aankomende) studenten goed te informeren over de mogelijkheden in de stad. Wij zijn van mening dat het leiden van een actief studentenleven niet alleen zorgt voor een positieve ontwikkeling van de student, maar ook ten goede komt aan de populariteit en sfeer van dedesbetreffende studentenstad.

StudentenMarketing

Studentensteden is een label van StudentenMarketing. StudentenMarketing is expert in de studentenmarkt. Wij weten wat aankomende, studerende, en net afgestudeerde studenten willen en weten hun middels online en offline campagnes in de verschillende studentensteden te bereiken!

Wil je studenten bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

StudentenMarketing team

Het team van StudentenMarketing bestaat uit een gezellige groep van enthousiaste studenten (en een aantal oud studenten), daarnaast hebben wij een grote groep van (stadgerichte) bloggers. Wij zorgen samen voor de informatieve en leuke invulling van het Studentensteden platform. 

Werken bij StudentenMarketing

Wil jij bij ons komen werken of stage komen lopen, dan vinden wij dat erg gezellig! Wij hebben een aantal standaard vacatures open staan, maar als jouw gewenste vacature er niet tussen staat, bel of mail ons dan gewoon. Dan kunnen wij wat meer vertellen over ons bedrijf en wat jij bij ons zou kunnen komen gaan doen.

Bekijk eens onze vacature voor studentblogger of de andere beschikbare vacatures en stages.

Contact StudentenMarketing

Vragen over StudentenMarketing of Studentensteden? Bel of mail ons gerust: 070 208 9006 of contact@studentenmarketing.nl.