Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Algemene studentenvereniging Dionysos

Wij zijn een algemene studentenvereniging met 100 leden. Iedere HBO- of universiteit-student kan lid worden. Dus ben je net student geworden, ben je nieuw in de stad en zoek je een leuke plek om na een dag hard studeren te crashen? Maak van je studententijd een feest! Kom gerust een keer langs op een woensdagavond!

Lidmaatschaap Dionysos

Het lidmaatschap bij Dionysos is prima te combineren met een fulltime studie. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat studenten die lid zijn van een studentenvereniging vaker hun studie afmaken dan niet-leden. Bovendien zijn er overdag op Dionysos rustige studieplekken, en voldoende computers beschikbaar om achter te werken.

Geen ontgroening

We hebben geen vervelende ontgroeningen als je lid wordt bij onze vereniging. We willen dat iedereen geniet van zijn studententijd. Er zijn echter wel een aantal verplichtingen waar je aan mee moet doen tijdens de introductietijd. Deze verplichtingen zijn geen vernederingen, maar activiteiten met als doel je mede-eerstejaars, de leden en de gewoonten van Dionysos te leren kennen. Lijkt Dionysos je wel wat? Kom dan een keer kijken bij Dionysos.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Dionysos

A.S.V. Dionysos
Nieuwe Kijk in 't Jat-straat 58
9712 SJ Groningen
Telefoon: 050-3128117
senaat@asvdionysos.nl
asvdionysos.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.