Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
A.S.V. Dizkartes

A.S.V. Dizkartes is met circa 800 de grootste niet-traditionele studentenvereniging van Nederland en de derde grootste studentenvereniging van Groningen. Door haar gelijkwaardige, diverse en dynamische karakter krijg je vanaf moment één de mogelijkheid om het maximale uit je studententijd te halen. Kortom: Écht genieten van je studententijd doe je bij A.S.V. Dizkartes

Grootste niet-traditionele studentenvereniging van Nederland

Doordat A.S.V. Dizkartes niet-traditioneel is, volg je in je eerste jaar een leuk introductietraject waarbij het doel is om zoveel mogelijk mensen, en de vereniging, te leren kennen. Daarna vorm je je Jaarclub en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien door lid te worden van één van de 25 Commissies, 15 Disputen en verscheidende (Sport)verbanden die de vereniging telt.

Ondersteuning studie

Dizkartes ondersteunt ook je studie door studieruimtes aan te bieden tijdens de tentamenperiodes. Daarnaast deelt Dizkartes prijzen uit aan leden die hun actieve lidmaatschap het beste combineren met hun studie.

Waarom A.S.V. Dizkartes?

A.S.V. Dizkartes is groot genoeg om alles mogelijk te maken, en klein genoeg om voor iedereen toegankelijk te zijn. Vanaf je eerste jaar heb je de kans om je naast je studie op verscheidene manieren te ontwikkelen. Bij Dizkartes is alles mogelijk, maar niets is verplicht. Bij A.S.V. Dizkartes geef jij zelf vorm aan je eigen studententijd. Nieuwsgierig? Kom een keer langs in ons monumentale pand in het hart van het centrum van Groningen aan Peperstraat 21, of stuur ons een e-mail via info@dizkartes.nl!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact A.S.V. Dizkartes

dizkartes.nl
info@dizkartes.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.