Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
De Parabool (korfbal)

G.S.K.V. De Parabool is dé studentenkorfbalvereniging van Groningen en tevens de hoogstspelende studentenclub in Nederland. Bij De Parabool staan zowel sportieve prestaties als gezelligheid centraal. Het eerste team speelt zowel op het veld als in de zaal in de eerste klasse en met zeven competitieteams is de vereniging vertegenwoordigd op vrijwel alle niveaus. Naast het spelen van fanatiek korfbal worden er gedurende het hele jaar vele activiteiten georganiseerd. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de maandelijkse borrels in Café Jut en Jul, liftwedstrijd, themafeestjes en Paraweekend!

 

G.S.K.V. De Parabool spelend lid of trainingslid

Spelend lid: Als spelend lid train je tweemaal per week en speel je competitie op zaterdag (lidmaatschapskosten: € 135,- per jaar). 
Trainingslid: Als trainingslid kun je (vrijblijvend) trainen op maandag- en woensdagavond, competitie blijven spelen bij je huidige vereniging en daarnaast meedoen aan alle overige activiteiten van De Parabool! (lidmaatschapskosten: € 40,- per jaar)

ACLO-kaart

Voor de trainingsleden is er dit jaar een trainingsledencommissie opgericht. Deze commissie organiseert activiteiten voor de trainingsleden waardoor zij elkaar beter kunnen leren kennen en daardoor makkelijker aansluiting vinden bij de spelende leden van de vereniging.

Contact G.S.K.V. De Parabool

www.parabool.com
secretaris@parabool.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.