Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Groninger Studenten Golf Club (golf)

De G.S.G.V. is de studenten golfvereniging van Groningen. Iedereen die aan de Hanze hogeschool of de Rijksuniversiteit Groningen studeert kan bij ons lid worden. Dit biedt vele voordelen zoals het goedkoop behalen van je GVB en korting op het lopen van banen op golfclub Holthuizen. Schrijf je dus snel in!

Lid worden bij G.S.G.V.

Iedereen die recht heeft op een ACLO-sportbewijs kan lid worden van de Groninger Studenten Golf Vereniging. Je kunt op elk moment in het jaar lid worden. De contributie bedraagt slechts 65,- euro per (lopend) collegejaar.

Voordelen/kortingen als lid van de G.S.G.V.

  • Elke woensdag en donderdag een mogelijkheid tot lessen van 16.00 tot 17.00.
  • Gebruik van de G.S.G.V. clubs die op Golfclub Holthuizen staan in lockers (als je deze wilt gebruiken moet je contact op nemen met iemand uit het bestuur)
  • Maandelijks het Golfjournaal in de bus
  • Zeer goedkoop je Clubhandicap (Golfvaardigheidsbewijs) behalen
  • Gereduceerde tarieven met toernooien
  • Korting op greenfee’s bij Golfclub Holthuizen en Golfclub ‘de Compagnie’ te Veendam (van 1 april tot 1 oktober mag er in de daluren (na 16:00) de baan in gegaan worden en van 1 oktober tot 1 april de gehele dag). Greenfee voor 9 holes kost €15,- en voor 18 holes kost het €20,-
  • Tevens lidmaatschap bij de N.S.G.V. (Nederlandse Studenten Golf Vereniging)
  • Gratis en online handicapregistratie

Wanneer je lid bent van de G.S.G.V. kan je voor gereduceerd tarief, een jaarlijks bedrag van €169,-, lid worden van G.C. Holthuizen. Dit betekent dat je geen greenfee hoeft te betalen wanneer je de baan op wilt.

Contact Groninger Studenten Golf Club

Golfclub Holthuizen
Oosteinde 7a
9301 ZP Roden

voorzitter@gsgv.nl
www.gsgv.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.