Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Groninger studenten toneel (Theater)

Het Groninger Studenten Toneel (GST) is een door studenten bestuurde stichting, die aan alle studenten van Groningen de kans biedt zich bezig te houden met professioneel theater, zowel op de planken als achter de schermen. Ieder jaar brengt de stichting twee theaterproducties uit voor een breed publiek.

Daarnaast organiseert het GST theaterworkshops samen met bekende acteurs, om zo ook de onervaren student een kans te geven om te leren acteren, en misschien een nieuw talent in zichzelf te ontdekken.

Meespelen bij GST

Lijkt het jou waanzinnig om samen met studenten en een professionele regisseur een fantastisch stuk op de planken te zetten?! Heb jij toneelambities en wil je graag je talenten laten zien? Geef je dan op voor audities van het Groninger Studenten Toneel.

Contact Groninger Studenten Toneel

Munnekeholm 10
9711 JA Groningen

vicevoorzitter@groningerstudententoneel.nl
www.groningerstudententoneel.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.