Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Groningse Cricket en Hockey Club (hockey)

Wil jij hockey en gezelligheid combineren tijdens je studententijd? Dan zit je bij G.C.H.C. helemaal goed! G.C.H.C. is met ruim 700 leden de grootste en leukste studentenhockeyclub van Nederland. 

Hockeyen op elk niveau

Bij G.C.H.C. kun je hockeyen op elk niveau. Zowel bij de heren als de dames spelen de eerste teams al jarenlang eerste klasse en de daaropvolgende twee selectieteams reserve hoofdklasse. Daarnaast heeft G.C.H.C. nog 10 herenteams en 14 damesteams die uitkomen op verschillende niveaus. Tot slot bestaat de mogelijkheid om je aan te melden als trainingslid.

Zelf ontplooiing bij G.C.H.C.

G.C.H.C. wordt draaiende gehouden door haar eigen leden, er zijn daarom ook genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien in één van de talloze commissies die G.C.H.C. rijk is. Misschien organiseer jij volgend jaar wel de leukste feestjes, het Martinitoernooi of een van de andere activiteiten voor alle GCHC’ers.

Kennis maken met G.C.H.C.

Wil jij de G.C.H.C. sfeer zelf proeven? Kom dan tijdens de KEIweek iedere avond naar onze borrels in de Negende Cirkel. Ook is het de moeite waard om op woensdagmiddag te komen kijken naar de wedstrijd die wordt gespeeld op G.C.H.C., waar je onder het genot van een biertje onze selectieteams kunt zien strijden. We staan ook op de infomarkt en sportmarkt om al je vragen te beantwoorden!

Ben jij op zoek naar de ultieme hockeyervaring in Groningen? Kom dan langs of meld je aan op onze website.

Contact Groningsche Cricket en Hockey Club

Universitair Sportcentrum
'Paddepoel'
Blauwborgje 26a
9747 AC Groningen

voorzitter@gchc.nl
www.gchc.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.