Skip to main content
G.S.A.V. Vitalis (atletiek)

GSAV Vitalis is een nog jonge studenten atletiekvereniging. Inmiddels heeft de vereniging al meer dan 160 leden en daarmee zijn we de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland. Vitalis is dé atletiekvereniging waar atletiekbeoefening op (top)niveau wordt gecombineerd met gezelligheid! Afgelopen jaren heeft Vitalis alle belangrijke studentenwedstrijden wel een of meerdere keren gewonnen. De prijs voor de de beste studentenatletiekvereniging is al een aantal jaar in Groninger handen! Zowel onze damesploeg als onze mannenploeg zijn beiden actief in de tweede divisie tijdens de competitiewedstrijden van de Atletiekunie.

Locatie GSAV Vitalis

De atletiekbaan in het Stadspark is goed verzorgd en uitgerust met een mooi krachthonk. Deze baan en krachthonk delen we met de burgeratletiekvereniging Groningen Atletiek. Buiten de atletiek baan ligt het mooie stadspark voor de duur- en crosstraining, maar vaak worden ook andere gebieden in en rond Groningen aangedaan.

Voor gevorderden en beginners

Heb je nog nooit aan atletiek gedaan, lijkt het je leuk om eens actief te worden met een speer of loop je zo'n twee a drie maal per week steeds hetzelfde rondje door je buurt? Ook dan kun je prima bij Vitalis terecht. Je kunt bij ons kennismaken met alle takken van de atletiek,er zit zeker iets bij wat je leuk vindt! Voor beginners heeft Vitalis een speciale instroomgroep waar je de beginselen van het lopen en de technische onderdelen bijgebracht worden.

Activiteiten Vitalis

Naast de wekelijkse trainingen zijn er ook nog tal van andere activiteiten. Als je lid wordt bij Vitalis kun je de volgende activiteiten verwachten: gezamenlijk eten, trainingsweekenden, buitenlandreis, verenigingsweekend, borrels en overige activiteiten

Contact GSAV Vitalis

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

voorzitter@vitalis.org
www.vitalis.org

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.