Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.B.V. Pugilicé (boksen)

G.S.B.V. Pugilice is een studenten boksvereniging. Bij Pugilice kun je drie keer in de week trainen, onder leiding van onze trainers. De dinsdag en donderdag trainingen duren twee uur waarvan in het eerste uur aan de conditie wordt gewerkt en in het tweede uur waarin op de techniek wordt geoefend. Op de vrijdag training wordt meer aandacht aan de techniek gegeven.

We hebben ook een boksring, die aan het eind van elke maand wordt opgezet. Materiaal is bij ons aanwezig! Bandages en bitjes kunnen op de training aangeschaft worden voor respectievelijk €5 en €4 (contant betalen). Uiteraard is het ook mogelijk om met je eigen materiaal te trainen. Let op: het is voor mannen verplicht om met minstens 16oz bokshandschoenen te trainen. Voor vrouwen is dit 14oz.

Lid worden bij G.S.B.V. Pugilice

Iedereen die in het bezit is van een volledig Aclobewijs kan lid worden bij Pugilice. Als je geen bokservaring hebt raden we aan eerst de vijfweekse cursus te doen. Weet je al zeker dat je lid wil worden? Stuur ons dan een mailtje en je kunt binnen een week al beginnen! Als je gewoon een keer wilt komen kijken is dat ook mogelijk, maar wordt het gewaardeerd als je dat van te voren aan ons laat weten.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met G.S.B.V. Pugilice!

Contact Groningse Studenten Boks Vereniging Pugilice

Blauwborgje 16
9747AC Groningen

bestuur.pugilice@gmail.com
pugilice.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.