Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.B.V. Tweeslag (beachvolleybal)

De Groninger Studenten Beachvolleybal Vereniging (G.S.B.V.) Tweeslag is opgericht op 19 mei 2004 en is aangesloten bij het Academisch Centrum voor Lichamelijke Opvoeding (ACLO) van de Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool te Groningen.

Enige Beachvolleybalvereniging voor studenten

Wij zijn de eerste én enige beachvolleybalvereniging voor studenten. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ruim 300 leden. We bieden trainingen aan op elk niveau, van totale beginners tot eredivisie. We trainen het hele jaar door. In de zomer zijn we te vinden op de beachvelden van de ACLO en in de winter trainen in een indoor beachvolleybalhal. Het verenigingsjaar bestaat uit vier verschillende trainingsblokken, waar men zich telkens apart weer voor kan inschrijven. 

Activiteiten Tweeslag

Buiten het trainen vinden we het als vereniging ook belangrijk, en vooral leuk, om het gezellig met elkaar te hebben. We starten ieder jaar met de introductie activiteiten voor nieuwe leden in september en oktober. Daarnaast wordt elke maand er een sociale activiteit, een toernooi en een borrel georganiseerd. Ook organiseren we jaarlijks terugkerende evenementen, zoals Tweeslag Beach, een groot beachvolleybaltoernooi aan de Hoornseplas. Daarbij doen we mee aan andere studenten evenementen, zoals bijvoorbeeld de Batavierenrace, de grootste estafetteloop ter wereld. In juni vindt altijd het legendarische Ameland Weekend plaats. Samen met een grote groep Tweeslaggers en heel beachvolleyballend Nederland zijn we het hele weekend op Ameland te vinden, waar iedereen overdag op zijn eigen niveau aan het beachvolleyballen is en er  ‘s avonds tijd is voor feestjes en gezelligheid!  

Actief worden binnen Tweeslag

Binnen Tweeslag zijn er veel verschillende commissies, voor ieder wat wils. Daarmee zijn er dus genoeg mogelijkheden om je ook op andere gebieden te ontwikkelen bij Tweeslag. Zo heb je bijvoorbeeld de AcCie, IntroducCie, WeekendCie, MultiMediaCie en de KledingCie.  Een commissie vooral erg gezellig en een leuke manier om mensen te leren kennen. De actieve leden van Tweeslag strijden onderling ook om de Commissiebokaal. Tot slot wordt de vereniging geleid door een gemotiveerd bestuur van 6 man. Kortom door actief te worden bij Tweeslag beleef je een onvergetelijke tijd!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met Tweeslag!

Contact G.S.B.V. Tweeslag

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

secretaris@tweeslag.nl 
tweeslag.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.