Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.D.C. Ad Fundum (duiken)

Duiken is een populaire sport geworden en dat is niet zonder reden. Het gevoel van gewichtloosheid, een compleet andere wereld met interessante natuur, het actief buiten bezig zijn, het avontuur. Allemaal redenen van mensen om te gaan duiken. 

Wie is G.S.D.C. Ad Fundum

Groninger Studenten DuikClub Ad Fundum  is een duikvereniging voor studenten uit de stad Groningen. Onze vereniging staat open voor iedereen die studeert aan de Hanzehogeschool of de Rijksuniversiteit Groningen. In 1973 is Ad Fundum opgericht om de duiksport betaalbaar te kunnen maken voor studenten.

Leren duiken

Lijkt het je leuk om de onderwaterwereld te verkennen maar kun je nog niet duiken? Geen probleem! Binnen onze club kun je een opleiding tot uiteindelijk een zogenaamd 3* CMAS brevet volgen. De opleidingskosten zijn nihil. Dit kan doordat de opleiding door vrijwilligers wordt gegeven die het erg leuk vinden om mensen het duiken te leren.

Contact Groninger Studenten DuikClub Ad Fundum

Blauwborgje 16
9747AC GRONINGEN

info@adfundum.info
www.adfundum.info

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.