Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.K.V. Northside Barbell (krachtsport)

G.S.K.V. Northside Barbell is dé studenten krachtsportvereniging van Groningen. Wij bieden je alle mogelijkheden om het maximale uit je lichaam te halen op het gebied van de krachtsport. Of je nu groter, sterker of sneller wilt worden, wij hebben het! 

Snelstgroeiende studentensportvereniging

G.S.K.V. Northside Barbell is, met een kleine 100 leden in twee jaar, de snelstgroeiende studentensportvereniging van Groningen ooit. We zijn gesitueerd in het ACLO powerstation naast het treinstation in hartje Groningen, ideaal als je in het centrum woont en je even wilt sporten. We bieden begeleiding aan zowel beginnende als ervaren krachtsporters op het gebied van powerlifting, olympisch gewichtheffen of krachtsport in het algemeen. Tot ziens in de gym!

Contact G.S.K.V. Northside Barbell

G.S.K.V. Northside Barbell
Blauwborgje 16
9747AC Groningen 

www.northsidebarbell.nl
info@northsidebarbell.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.