Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.P.V. Parafrid (paardrijden)

De Groninger Studenten Paardrijvereniging Parafrid is de jongste, grootste en gezelligste paardrijvereniging van Groningen. Parafrid is de gezelligste vereniging voor diegenen die in hun studententijd willen (blijven) paardrijden.

Activiteiten Parafid

Wij bieden onze leden wekelijkse dressuurlessen en springlessen aan. Daarnaast wordt er elke maand wel een leuke activiteit georganiseerd; van buitenritten, filmavonden en feestjes tot, het hoogtepunt van het jaar, het clubweekend. Tevens kunnen onze leden starten op de studentenwedstrijden door heel het land en ook op onze eigen onderlinge wedstrijden.

Contact G.S.P.V. Parafid

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

bestuur@parafrid.nl
www.parafrid.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.