Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.W.C. The Bares (wakeboarden)

G.S.W.C. ‘The Bares’ oprichtten met als doel de sport met de andere leden te kunnen delen. Klassiekskieën was de standaard. Nadat je een rondje kon waterskieën mocht je het proberen op een ‘monoski’ en als je echt los wilde gaan op een ‘trickski’. De die-hards deden aan verspringen over de schans en aan rondjes barefooten. Aan dit laatste ontleent de vereniging dan ook zijn naam.

Sport en gezelligheid

De vereniging is in het bezit van ongeveer 40 wakeboards en zijn er obstacles als een kicker, een slider en een funbox. Naast de sport staat vooral de gezelligheid voorop. Iedere laatste donderdag van de maand is er een borrel in café ‘de Toeter’ en om de wintermaanden door te komen worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd, uiteenlopend van paintballen tot een Bareswintersport.

Unieke studentenvereniging

The Bares is een unieke vereniging. Apres-skiën aan het water met 27 graden, een ondergaand zonnetje, een bbq-tje en een biertje: wat wil een student nog meer. Als enige studenten waterski-vereniging van Nederland zijn wij dan ook trots om te zeggen: who cares? join the bares!!

Lid worden bij Bares

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van The Bares? Dat kan! Je kunt je laten introduceren door leden van The Bares die je kent, dit kost 10 euro. Ook kun je direct contact opnemen met de abactis, mocht je geen leden kennen.

Contact Groningse Studenten Wakeboard Club

Grote Markt 27, 9712
HS Groningen

abactis@bares.nl
www.bares.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.