Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
G.S.W.V. Tandje Hoger (wielrennen)

De Groninger Studenten Wieler Vereniging Tandje Hoger is opgericht op 17 januari 1977. Ze telt op moment van schrijven 138 leden, 116 donateurs en 8 ereleden en is hiermee één van de grootste studentenwielerverenigingen van Nederland.

Lid worden van Tandje Hoger

Ben jij een fanatieke fietser? Degene die koerst in de eerste waaier, die demarreert uit het peloton, die pas bij de streep weer gezien wil worden, die bij elke sprint van voren zit, die anderen het snot voor ogen fietst? Aarzel dan niet, maar word lid van Tandje Hoger. Tandje Hoger telt een grote groep wedstrijdrenners én rensters met licenties in de categorieën amateurs en sportklasse. Zij trainen zoveel mogelijk samen en doen mee aan wedstrijden en trainingskoersen. Wie weet rijd jij je wel in de TH-ploeg die het bij de Nederlandse Clubkampioenschappen opneemt tegen clubs met bekende beroepsrenners. Verder zijn er nog traditionele orgelpunten als de Omloop door het Land van Kleine Hein in Drenthe en wordt er zelfs gekoerst op Belgische wegen in onder andere de Ronde van Haspengouw. Om over de vele spektakelvolle criteriums in de buurt maar nog niet te spreken!

Meetrainen

Doe mee! Train mee! Je hoeft slechts te beschikken over een racefiets en een flinke dosis energie. Bloed, zweet en tranen maar vooral genoegdoening volgen dan vanzelf. De sensatie van de trainingstochten en wedstrijden werkt verslavend. Lekker in de frisse lucht met je sport bezig zijn, wat wil je nog meer! Voordat je lid wordt mag je een paar keer meetrainen om de sfeer te proeven!

Contact G.S.W.V. Tandje Hoger

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

mail@tandjehoger.com
www.tandjehoger.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.