Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
H.V. De Cirkeltijgers (handbal)

Welkom bij studenten handbalvereniging H.V. de Cirkeltijgers. Sinds de oprichting in 1963 te Groningen, telt deze vereniging inmiddels ca. 90 leden en mag zich hiermee de grootste studenten handbalvereniging van Nederland noemen. Wij zijn een vereniging met veel gezelligheid, leuke activiteiten en handbalplezier.

Lid worden bij de Cirkeltijgers

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag handballen? Dan kun je je aansluiten als nieuwe tijger bij onze club. Wedstrijden, trainingen, gezelligheid. zowel prestatiesport als recreatief. We bieden het allemaal. Vul de formulieren in die op onze wesite staan en stuur ze op naar het bestuur. Dan regelen wij de rest.

Contact H.V. de Cirkeltijgers

Blauwborgje 16
9747as Groningen

bestuur@cirkeltijgers.nl
www.cirkeltijgers.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.