Skip to main content
MARUG

De MARUG is de studievereniging voor alle marketing geïnteresseerde studenten van de RUG. Met ruim 1300 leden en 13 commissies, is de MARUG een van de grootste marketing verenigingen van Nederland!

De MARUG werkt als tussenschakel tussen de marketing theorie en de praktijk. Hiervoor worden jaarlijks een tal van evenementen georganiseerd. Deze evenementen worden allemaal georganiseerd door studenten, en zo is het dus ook voor jou als student mogelijk om actief te worden bij de MARUG in één van de commissies. Naast deze formele evenementen, worden er ook het hele jaar door sociale en informele activiteiten georganiseerd wat zorgt voor een hoop gezelligheid met je medestudenten. De MARUG wordt gekenmerkt door haar open en gezellige karakter!

Contactgegevens studievereniging MARUG

Nettelbosje 2, Groningen
marug.nl
info@marug.nl

MARUG

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.