Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Navigators Groningen (christelijk)

Navigators Studentenvereniging Groningen is een snelgroeiende, christelijke studentenvereniging in Groningen. Met momenteel bijna 500 leden hoort N.S.G. bij de grootste christelijke verenigingen van Nederland. Daarnaast is de Vereniging de vierde van Groningen, waardoor ze midden in de Groningse studentenwereld staat.

Combinatie student en geloof

Binnen de vereniging heerst een goede afwisseling tussen student-zijn en de diepgang in het christelijk geloof. Als vereniging handelt N.S.G. in navolging van het motto ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. Onder andere tijdens de tweewekelijkse kring wordt gebouwd aan je persoonlijke relatie met God.

 

Activiteiten Navigators Groningen

Daarnaast is er iedere dinsdagavond een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel in de sociëteit Domus Veritatis, waarbij ook gasten altijd van harte welkom zijn. Naast de vaste verenigingsavond vinden er regelmatig andere activiteiten plaats zoals feesten, praise worships, koffiemomenten, happenings, momenten met God en het jaarlijkse gala. Ook is het mogelijk om landelijke activiteiten met andere Navigatorsteden mee te maken zoals het songfestival, de sportdag en het Focusweekend.

Disputen Navigators Groningen

Als lid van N.S.G. word je tevens lid van een dispuut, waarbij je onderdeel bent van een vaste groep van ongeveer twintig studenten. De basisactiviteit van elk dispuut is de tweewekelijkse kring. Daarnaast vinden er ook activiteiten als dispuutavonden, -weekenden en spontane activiteiten die het dispuut zelf organiseert plaats. Een dispuut is een van de plekken binnen N.S.G. om vriendschappen op te bouwen. Ook kun je er als lid voor kiezen om actief te worden binnen een van de commissies die de vereniging rijk is.

Kennis maken met Navigators Groningen

Nieuwsgierig? Iedere dinsdag ben je vanaf 23.00 uur welkom aan de Hardewikerstraat 7 om sfeer te komen proeven op de borrel, of op een van de andere activiteiten.

Contact Navigators Studentenvereniging Groningen

Abactiaat Navigators Studentenvereniging Groningen,
Hardewikerstraat 7
9712 GR Groningen

abactis@nsgroningen.nl
www.nsgroningen.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.