Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Squadraat (squashen)

G.S.S.V. Squadraat is de grootste studenten squash club van Nederland. Met omstreeks 200 Nederlandse en internationale leden, is Squadraat dé vereniging voor studenten die willen squashen in Groningen. We bieden verschillende niveaus aan om te squashen, zodat iedereen welkom is. Het maakt hierdoor niet uit of je net begint met squash, of dat je al jaren hebt gesquasht. Je kunt squashen tijdens de toss, waarbij een aantal banen vrij zijn voor leden per week, tijdens een training of tijdens competitie op jouw eigen niveau. Bij Squadraat is er een ongedwongen sfeer waarbij je zelf kan bepalen hoe actief je wilt worden. Niemand is verplicht tot iets, wel zijn er vele mogelijkheden.

Lid worden bij G.S.S.V. Squadraat

Ben je student in Groningen en lijkt het je leuk om eens een nieuwe sport te proberen? Of ben je het zat om steeds maar tegen je vaste maatje te squashen? Word dan lid bij G.S.S.V. Squadraat. Meer dan vier uur per week hebben wij een aantal squashbanen tot onze beschikking voor een toss voor onze leden. Een toss is een open inloopuur waarbij Squadraat banen heeft gehuurd en de leden kunnen hier vrij op spelen. Jij bent ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen en kennis te maken met de sport, de vereniging en onze leden. Bij deze toss is altijd een bestuurslid aanwezig om je op weg te helpen, de regels uit te leggen, of je een racket te lenen als je deze nog niet hebt. Deelname aan een open toss is helemaal vrijblijvend.

Wil je graag wat meer informatie over squash of over Squadraat? Of wil je graag een keer meedoen aan de open toss? Neem dan contact op met de secretaris.

Activiteiten en borrels G.S.S.V. Squadraat

Maar Squadraat is meer dan alleen squashen. Naast de verschillende trainingen en toernooien, worden er ook activiteiten buiten de banen georganiseerd. Zo hebben we eenmaal in de maand een borrel en regelmatig andere activiteiten. Wanneer je wilt weten welke andere activiteiten we door het jaar hebben en welke commissies hier verantwoordelijk voor zijn, kijk dan verder op de pagina van onze commissies of op de eerstejaars pagina om te zien wat er voor jou allemaal te wachten staat!

Naast squash organiseren onze commissies het hele jaar door toernooien, borrels en andere gezellige activiteiten. 

Op iedere dinsdag- en donderdagavond hebben wij open toss. Wil je een keertje langskomen om een balletje te slaan, stuur dan een e-mail naar onze secretaris. Hopelijk tot snel bij de banen!

Contact Groningse Studenten Squash Vereniging Squadraat

ACLO (t.a.v. G.S.S.V. Squadraat)
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

bestuur@squadraat.nl
www.squadraat.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.