Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Studentenplatform voor Levensbeschouwing (levensbeschouwing)

Het ‘GSp’ staat voor het Groninger Studentenplatform voor levensbeschouwing. We bieden een open plaats voor geïnteresseerde studenten in filosofie, religie en maatschappelijk relevante thema’s. Dit doen we door het aanbieden van cursussen, lezingen en verschillende verdiepingsgroepen.

Vrijblijvende plek voor gesprek en discussie

Bij het GSp is diepgang te vinden in een ongedwongen sfeer, het is een vrijblijvende plek voor gesprek en discussie met gelijkgestemden: we zijn allemaal studenten die zich tijdens hun studententijd willen verbreden.

Ontspanning GSp

Naast verdieping en verbreding er is ook ruimte voor ontspanning! Zo kun je bij onze bar terecht voor een (speciaal) biertje, houden we geregeld filmhuis, en gaan we elkaar te lijf in onze uitdagende pubquiz.

Lid worden bij GSp

Ben je iemand die nadenkt over de wereld, breed geïnteresseerd, zich buiten de gebruikelijke kaders wilt ontwikkelen en zoekt naar een toevoeging aan je studententijd? Dan is het GSp een plek waar je je thuis zult voelen!

Contact Groninger Studentenplatform voor levensbeschouwing

Kraneweg 33
9718 JE Groningen

info@gspweb.nl
www.gspweb.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.