Skip to main content

Ad Legem

Ad Legem is de studievereniging voor HBO-rechten en SJD in Groningen. Als studievereniging proberen wij een brug te slaan tussen de theorie van school en de praktijk van het werkveld.

Atmos Study Association

Atmos is the study association of the MSc. Energy and Environmental Sciences and other students at the University of Groningen.

De Chemische Binding

De Chemische Binding is the study association for Chemistry and Chemical Engineering in Groningen. Learn more about this study association!

MARUG

De MARUG is de studievereniging voor alle marketing geïnteresseerde studenten van de RUG. Met ruim 1300 leden en 13 commissies, is de MARUG een van de grootste marketing verenigingen van Nederland!

ODIOM

ODIOM is de studieverenging van de opleidingen Pedagogische en Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

SV Commotie

SV Commotie is een internationale studievereniging voor alle communicatiestudenten in Groningen.

T.F.V. ‘Professor Francken’

The Technisch Fysische Vereniging 'Professor Francken' is the study association for Engineering Physics, connected to the University of Groningen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.