Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Stugg (turnen)

STUGG is opgericht door een enthousiaste groep studenten die naast turnen ook vooral gezelligheid erg belangrijk vindt. We zijn geen grote vereniging, maar daarom is het juist extra gezellig. In de trainingen wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Naast de trainingen zijn er verschillende activiteiten, om maar een paar voorbeelden te noemen

  • De maandelijkse borrel
  • Een maandelijkse activiteit (denk aan bbq’en, paintballen, survivalen of gewoon lekker een filmpje kijken)
  • Intro- en eindkamp
  • Halfjaarlijkse ALV’s
  • Studentenwedstrijden
  • Externe trainingen
  • De jaarlijkse Batavierenrace
  • STUGG wintersport

De activiteiten worden georganiseerd door de commissies of door het bestuur zelf. Geen van deze mooie momenten missen? Word snel lid!

Lid worden bij Stugg

Ben je student en hou je wel van een beetje actie? Kom een keertje kijken bij ons! Het maakt niet uit of je al jaren aan het rek hangt, of nog nooit een koprol hebt gedaan… Iedereen is welkom! Naast trainen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd, en zijn we vier keer per jaar op studentenwedstrijden te vinden. Interesse? Stuur een mailtje voor meer informatie

Contact Stugg

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

bestuur@stugg.nl
www.stugg.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.