Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
Tennisclub Albertus Magnus (tennis)

De TAM is een studententennisvereniging in Groningen. TAM staat voor Tennisclub Albertus Magnus en is dan ook een subclub van studentenvereniging R.K.S.V. Albertus Magnus te Groningen. De helft van de leden van de TAM is lid van Albertus, maar het is geen vereiste. 

Tennissen met TAM

De TAM biedt voor weinig geld uitstekende trainingsmogelijkheden voor zowel de betere spelers als de beginnende tennisser. Er is iedere dinsdagavond van 20.00-23.00 een toss, waar je met mede TAMmers gratis een balletje kan slaan en een biertje kan drinken. Gedurende het hele jaar worden er ook vele toernooien georganiseerd. Zoals 9/8 toernooien, de clubkampioenschappen, het NK-minitennis en ons open toernooi: het TAM open.

Feesten, borrels en activiteiten van TAM

Naast tennis kent de TAM vele feesten, borrels en activiteiten en kun je actief worden in een van de commissies. Heb je interesse om lid te worden? Kijk dan op hun website op de pagina 'lid worden'. Voor meer informatie over de rest van de TAM, bekijk de kopjes tennis, selectie en de rest van de site!

Contact Tennisclub Albertus Magnus

Sportcentrum Zernike
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

abactis@tam.nl
www.tam.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.