Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
V.V. Kroton (volleybal)

Wil jij óók tijdens je studententijd lekker blijven volleyballen? Of wil je het gewoon een keer vrijblijvend proberen? Bij Kroton kun jij de sport combineren met een goede dosis gezelligheid!

De eerste en gezelligste studenten volleybalvereniging

Voor alle studenten in Groningen die willen volleyballen is daar de volleybalvereniging Kroton. Absoluut de eerste en gezelligste! Al actief sinds 1964 en inmiddels uitgegroeid tot een schandalig goede club waar altijd wat te beleven is.

Meetrainen met V.V. Kroton?

Bij Kroton studentenvolleybal wordt gespeeld op verschillende niveaus. Van promotieklasse tot recreatieniveau, weekendcompetitie of toch doordeweeks: het kan allemaal. 
Kroton is voor het komende seizoen op zoek naar spelers en speelsters. Van recreatief niveau tot en met hoofdklasse kun jij bij ons jouw talent laten zien.
Wil jij vrijblijvend een keertje meetrainen bij een topteam van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met V.V. Kroton!

Contact V.V. Kroton

Blauwborgje 16
Groningen

bestuur@kroton.nl
kroton.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.