U bent hier

Hogescholen in Groningen

In Groningen zijn verschillende hogescholen gevestigd die zich allemaal richten op de huidige ontwikkelingen en vraagstukken in de samenleving. De hogescholen hebben een ruim opleidingsaanbod. Er is dus zeker een hbo-opleiding in Groningen die past bij jouw interesses. Begin jij binnenkort met studeren? Lees dan ook onze artikelen van havo naar hbo of van vwo naar hbo. Zo weet je precies wat de verschillen zijn en wat je kunt verwachten. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Groningen. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Groningen Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

NHL Stenden Hogeschool

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hun krachten en gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Op deze hogeschool kan je verschillende hbo-opleidingen volgen.

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, tourism, business, finance, asian studies en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.

SPO Groningen

SPO geeft tweede kans onderwijs aan volwassenen die een pedagogische opleiding willen volgen op (post)HBO-niveau of willen doorstromen naar de master (Ortho)Pedagogiek of Onderwijskunde.

Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen leidt kundige en betrokken professionals op, doet praktijkgericht onderzoek en stimuleert daarmee de ontwikkeling van ondernemerschap en innovatieve, toepasbare kennis.